Leave Your Message
 Tala lelei |  Fa'amalo i le Sino EV Charger Products Fa'amanuiaina le tu'uina atu o nofoaga fa'atumu i DUBAI- UAE

Tala Fou

Tala lelei | Fa'amalo i le Sino EV Charger Products Fa'amanuiaina le tu'uina atu o nofoaga fa'atumu i DUBAI- UAE

2024-04-03 00:00:00

Fa'amalo i le Sino EV Charger Products Fa'amanuiaina le tu'uina atu o nofoaga e fa'atauina ai i DUBAI,UAE.

I le avea ai ma se ta'uta'ua i le lalolagi e tu'uina atu nofoaga fou e ta'u ai le ta'avale malosi ma fa'afofoga atamai, o le Pilot Technology o lo'o taula'i atu i le atina'eina o nofoaga fa'atonu ma fa'atonuga o ao. Sino Energy, o le lala o le Zhuhai Pilot Technology Co., Ltd., o loʻo galulue faʻatasi ma INFO TECH ua pasia se faʻailoga taua i Sasaʻe Tutotonu o suiga i taʻavale electirc, e ala i le faʻapipiʻiina o le PEVC2107E ma le PEVC3108E faʻaoga mo le faʻaaogaina lautele i UAE. 


INFO TECH MIDDLE EAST LLC na fa'atūina i Dubai ma le silia ma le sefulu tausaga o taunu'uga manuia i atina'e IT ma feso'ota'iga i le taimi nei ua ta'ita'ia ai le fa'ateleina o maketi o ta'avale eletise e ala i le tu'uina atu o oloa mai le SINO / Pilot.


"O la matou 'au na taulamua ma le manuia i se galuega faʻafouina mo le Dubai Civil Defense, vaʻaia le faʻapipiʻiina e aunoa ma se faʻaogaina o le EV faʻapipiʻiina mea tetele i fale afi taʻitasi i le isi itu o le taulaga. ABB, matou te faʻamautinoa o loʻo faʻapipiʻiina uma nofoaga ma nofoaga faʻaonaponei faʻaonaponei e fetaui ma tulaga maualuga o le lelei ma le faʻamaoni.
                                                                                                                                                                        
——INFO TECH MIDDLE EAST LLC

Talanoa i la matou 'au i lenei aso

Matou te mitamita i le tuuina atu o auaunaga talafeagai, faatuatuaina ma aoga

faafesootai matou