Leave Your Message
Pilot Spearheads Suiga Malosiaga Lelei ma Faʻamatalaga Faʻamatalaga Faʻaalia i Enlit Europe 2023

Tala Fou

Pilot Spearheads Suiga Malosiaga Lelei ma Faʻamatalaga Faʻamatalaga Faʻaalia i Enlit Europe 2023

2023-12-28 11:09:08
Paris, Farani, Novema 28-30, 2023-Ua fiafia pailate e faʻaalia ana faʻafouga fou i le faʻaaogaina o taavale eletise (EV) ma fofo faʻafoega o le malosi. A'o agai atu le lalolagi i puna'oa gafataulimaina, o lo'o fa'amoemoe Pilot e ta'ita'ia le ala i tekonolosi fa'aonaponei o le a fa'aogaina ai le tu'ufa'atasia o le fa'aogaina o le EV ma le fa'atonutonuina o le malosi e fa'alelei ma lelei.
talafou33icf
04

PMAC780H Power Quality Analyzer- Smart Energy Management Digital Assistant

7 Ianuari 2019
Ia mautinoa e te le misia se mea.
Ole PMAC780Hmeters e mafai ona fesoasoani i lau pisinisi i vaega nei:
1. Fa'aitiitia le malosi ma le tau o galuega
2. Faʻaleleia le lelei o le mana, faʻatuatuaina ma le uptime
3. Fa'alelei le fa'aogaina o masini
4. Mo le puleaina lelei o lau faʻapipiʻi eletise ma sili atu le gaosiga.
talafou04285
04

Paaga ma Pailate

7 Ianuari 2019
E ala i le faʻaalia o a matou faʻaogaina o le EV ma le faʻafoega o fofo o le malosi i Enlit Europe 2023, o loʻo faʻaalia e Pilot lana tautinoga i le faʻaleleia lelei o le suiga o le malosi. O a matou oloa ua mamanuina e faʻafetaui ai manaʻoga faʻaleleia o le maketi malosi ma lagolagoina le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o taavale eletise. I le avea ai o se kamupani, matou te tuuto atu i le atinaʻeina o tekinolosi e le gata ina manuia ai a matou tagata faʻatau ae o loʻo fesoasoani foi i se lumanaʻi sili atu ona gafataulimaina ma le siosiomaga.

E uiga i le pailate

Pilot, o se taʻutaʻua i le lalolagi e tuʻuina atu i le faʻalapotopotoga o fofo faʻainitaneti, faʻatasi ai ma le misiona a le "Smart Electricity, Green Energy", Pilot Technology e tuʻuina atu i le suʻesuʻeina o masini faʻapitoa e faʻatupuina e le tagata lava ia, faitotoa pito i tua, polokalama faakomepiuta, ma algorithms atamai. Fa'atosina tu'uina atu IOT eletise mita oloa ma le malosi pulega auaunaga i Fale Lautele, Nofoaga Autu, Soifua Maloloina, A'oa'oga, Fa'aeletonika Semiconductors, Felauaiga, Atina'e Atina'e, ma isi.